четвер, 29 серпня 2024 р.

Букет Зустріч

 

Якщо вам треба здивувати вашого отримувача, то вам потрібен саме букет "Зустріч". Букет за розміром великий, тут зібрано чимало квітів різних сортів. В даній композиції зібрані два види троянд, еустома і гілочки евкаліпту. Чудовий подарунок на ювілей, весілля чи День народження. 

середа, 28 серпня 2024 р.

Букет "Насолода"

Хіба може бути щось ніжніше ніж цей неперевершений букет під назвою "Насолода". Бездоганне поєднання білої хризантеми, білої еустоми та рожевої троянди створили цей чудовий букет. Оформлена композиція в рожеву кальку, що робить її ще більш ніжною і вишуканою. 

понеділок, 26 серпня 2024 р.

Букет "Стефанія"

 

Букет "Стефінія" - це ніжна і приваблива композиція, яка не залишить вас байдужими. Букет складається з рожевої троянди Міс Піггі і білої еустоми. Доповлили цей деут евкаліптом. Оформлена композиція в кальку білого і молочного кольору. 

четвер, 22 серпня 2024 р.

Букет Захоплення

Ще один неймовірно гарний букет під назвою "Захоплення". В цій композиції зібралися найніжніші квіти. Такий букет стане чудовим подарунком для молодої дівчини. Він виглядає дуже сучасно і стильно. Замовити  букет "Захоплення" ви можете на нашому сайті. 

середа, 21 серпня 2024 р.

Букет Надія

Хочемо познайомити вас з новим букетом під зворушливою назвою "Надія". Цей букет створений з бузкової троянди, білої гвоздики і білої еустоми. Доповнили флористи квіткову композицію гілочками евкаліпту. Оформлений букет у кальку.